Testimonials

“Reguliere behandelaren hadden tegen mij gezegd dat het maximale herstel behaald was, maar acupunctuur heeft mij toch verder geholpen. Ik ben blij dat ik acupunctuur ter bevordering van mijn herstel heb ingezet. Door de acupunctuur zijn mijn klachten zo minimaal als mogelijk geworden. Ik kon tijdens en na de behandeling merken dat mijn lichaam gestimuleerd werd om te werken aan herstel. Ik raad het zeker aan”.

 

Mevr. L, 56 jaar. Beroep: Gz-Psycholoog | Klacht: CRPS= Complex Pijn Syndroom (dystrofie) aan de pols (door een ongelukkige val).

“Na een aantal behandelingen met acupunctuur kon ik mijn arm weer gebruiken en was ik pijnvrij”.

Hans, 28 jaar. Beroep: Salesmanager | Klacht: Sportblessure, tennisarm

“Ik heb jaren mijn situatie niet kunnen aanpakken en zat met stress op mijn werk en in mijn relatie. Gretha heeft me er doorheen geholpen en ik hoefde geen pijnstillers te gebruiken. Gretha is een leuke, rustige vrouw die heel goed kan luisteren en weet hoe ze jou kan helpen. Je krijgt een professionele behandeling in een net zo professionele omgeving. Wanneer je met wat voor klachten ook zit; je staat versteld wat acupunctuur allemaal kan. Een manuele therapie zal ik ten alle tijden voorkeur geven boven medicijnen met mogelijke bijwerkingen. Acupunctuur doet nauwelijks pijn, je voelt de naalden haast niet en de ontspanning is duidelijk te merken”.
 

Bettina, 54 jaar. Beroep: Administratief medewerker | Klacht: spanningsklachten door stress, pijn in mijn nek en armen

“Ik raad acupunctuur zeker aan. Mijn klachten zijn redelijk herstelt, Ik kom nu nog 1 keer in de 6 weken voor onderhoud. De naaldjes zijn iets pijnlijk bij het inprikken, daarna is het ontspannend. Het is zeker de moeite om te gaan. Echt een uur ontspanning”.
 

Ilse, 46 jaar. Beroep: Verzorgende / persoonlijk begeleider | Klacht: Stress, menstruatieklachten, rugklachten en schildklierproblemen.

“Acupunctuur helpt me om beter te slapen. Maar het moet wel onderhouden worden. Na een week of 6 merk ik dat ik wel weer toe ben aan een behandeling. Ik raad andere mensen zeker aan om te gaan. De therapeute is bijna altijd vrolijk en het is gezellig om naar toe te gaan. De professionaliteit van de therapeut en de praktijk is prima ”.
 

Joukje, 60+. Beroep: Administratief medewerker | Klacht: Slecht slapen

“Ik heb de acupunctuur als heel prettig ervaren. Mijn neuropathie is voor 60% hersteld, terwijl de artsen me weinig kans gaven op herstel, omdat er sprake was van chronische neuropathie”.
 

Wiesje, 71 jaar. Beroep: Gepensioneerd onderwijzeres | Klacht: Neuropathie (zenuwpijn) door chemotherapie.

Scroll naar boven